Jeg har lavet en top ti over mest populære produkter i vores webshop, som jeg håber at du kan blive inspireret af.

Måske der er et produkt du endnu ikke har opdaget, som kan udrette mirakler for netop din hud.

1. Laneige – Lip Sleeping Mask EX

Den globale bestseller fra Laneige er en K-beauty klassiker, som giver intens fugt til dine læber, med sit indhold af hyaluronsyre, vitamin C og antioxidanter. Den bløde bær-duftende læbecreme giver intens fugt til dine læber, mens den fjerner døde hudceller. Kom et generøst lag på før du går i seng, og vågn op til smukke, bløde og glatte læber hver morgen eller brug den som daglig intens læbepomade.

2. Beauty of Joseon – Glow Serum: Propolis + Niacinamide

Skøn serum skræddersyet til den ubalancerede problemhud, som savner glød og effektiv men mild håndtering af inflammation på grund af acne eller rosacea. Serummet er designet til at kontrollere talgproduktionen i huden, imens hudens egen fugtindhold boostes, og udbrud blidt men effektivt dæmpes.

3. COSRX – Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er en anmelderrost all-time favorit fra COSRX, da den er en sand multikunstner med hele 96% sneglesekretionsfiltrat. Essensen tilfører huden intens fugt, samtidigt med at at den hjælper med at reparere beskadiget hud, reducere rødme og forbedre hudens tekstur og pigmentering og alderstegn.

4. Beauty of Joseon – Relief Sun: Rice + Probiotics

Relief Sun: Rice + Probiotics solcreme fra Beauty of Joseon er en solcreme, som du aldrig har oplevet den før. Den ultramilde parfumefri konsistens med probiotika, E-vitamin, grøn te og hele 30% risekstrakt understøtter hudens egen balance mens niacinamid lysner og udjævner pigmentering og eventuelle ar.

5. Jumiso – All day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum

Jumiso All Day Brightening & Balancing serum er en ren vitaminpille til din hud. Baseret på 85% ekstrakt fra havtorn, er den glasklare serum fyldt med naturlige supervitaminer såsom C, A, B, E og K vitamin, der giver en smuk glød, nærer huden i dybden og minimerer alderstegn.

6. COSRX – Advanced Snail 92 All In One Cream

COSRX’s bestseller med hele 92% snegleslimekstrakt er en favorit hos rigtig mange K-beauty fans på grund af dens utrolige alsidighed i at holde huden gennemfugtet, afbalanceret og sund. Snegleslim indeholder virkningsfulde anti-oxidanter, der beskytter huden mod skadelige radikaler og skader forårsages af fx solen, mens proteiner og peptider, tilfører huden optimal næring som stimulerer kollagendannelsen dybt nede i huden, som kan ses som en strålende glat fugtmættet næsten glas-agtig hudtone.

COSRX – Acne Pimple Master, 24 stk.

7. COSRX – Acne Pimple Master

Denne spot-behandling er den originale og en af de mest populære acne patch, og den lever i den grad op til sir ry. COSRX Acne Pimple Master Patch er et transparant hydrokolloid plaster, udviklet til at pleje og behandle urenheder og bumser. Brug dem om natten på områder, der har brug for lidt ekstra kærlig pleje uden at huden udfordres af udtørrende traditionelle aknebehandlinger, og vågn op til mindre synlige udbrud næste morgen, efter at plasteret har trukket betændelse til sig mens det beskytter mod udefrakommende bakterier, som kan forværre situationen.

8. COSRX – Centella Water Alcohol-Free Toner

En hypoallergen, beroligende og fugtgivende spray toner med kun 10 rene ingredienser fra altid effektive COSRX. Centella Water Alcohol-Free Toner er baseret på centella asiatica for at berolige og dæmpe følsom, irriteret eller betændt hud, men mineralvand fra Jeju Island indeholder essentielle mineraler, som efterlader huden glødende, glat og hydreret. Perfekt til daglig brug for irriteret og følsom hud, og kan bruges flere gange dagligt, også over makeup.

Some By Mi – AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Toner, 150ml

9. Some By Mi – AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Toner

Med en powercocktail af 2% AHA, BHA, PHA og niacinamide er denne milde men særdeles effektive toner skabt til at skabe en synlig og dramatisk forandring i din akne-ramte hud på bare 30 dage. Med de 3 milde men effektive syrer, renses den urene hud i dybden, så døde hudceller og talg, som kan tilstoppe porerne, fjernes blidt men grundigt, imens hudens naturlige fugtbarriere genoprettes og niacinamid regulerer hudens fugt/fedt balance tilbage til en modstandsdygtig tilstand.

10. Some By Mi – AHA.BHA.PHA 14DAYS Super Miracle Spot All Kill Cream

Når et aktivt udbrud skal dæmpes hurtigt og effektivt, så vil du takke dig selv for at have denne spot creme fra Some By Mi liggende. Med en helt unik kombination af aktive ingredienser bekæmper cremen acne-bakterierne, samtidigt med at området eksfoileres så grobunden for udbruddet bestående af talg og døde hudceller fjernes. Fugtbalancen genoprettes med centella asiatica, og hudbarrieren genoprettes med panthenol. Brug gerne cremen flere gange om dagen for at holde udbruddet under kontrol.

Some By Mi – AHA.BHA.PHA 14DAYS Super Miracle Spot All Kill Cream, 30ml

Har du behov for vejledning omkring hvilke produkter, der passer til din hudtype, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Mange hilsner,

Sidsel, PhD i allergi & hud og stifter af MIHO