Sidsel Falkencrone, stifter af MIHO, Ph.D. i dermatologi og allergi

OM MIHO

Sidsel Falkencrone er stifter af MIHO og har en PhD indenfor hud, allergi og immunforsvaret. Sidsel har forsket i huden og immunforsvaret på både danske og udenlandske hospitaler og har adskillige videnskabelige artikler og priser bag sig. I dag bruger hun sin videnskabelige baggrund til at udvælge og validere hudplejeprodukter med dokumenteret effekt uden at være fyldt med skadelig kemi, så du som forbruger trygt kan handle hos MIHO. Har du behov for hjælp til at sammensætte en hudplejerutine, hjælper Sidsel altid gerne.

”Jeg grundlagde MIHO efter at have oplevet, at de produkter man typisk møder i danske butikker er for uvirksomme, indeholder overflødige skadelige stoffer og er for dyre. Jeg har selv en besværlig hud og har de sidste 20 år brugt min faglige baggrund som forsker til at hente videnskabeligt dokumenteret hudpleje hjem til mig selv fra hele verden. Jeg startede MIHO for at gøre min viden og de produkter, som jeg véd virker, tilgængelig for alle. Jeg udvælger personligt alle produkter hos MIHO, så du som forbruger kan være tryg i, at du får hudpleje med dokumenteret effekt, uden skadelig kemi og til en pris, hvor alle kan være med.”

Hvorfor ’beauty based on science’?

Europæisk hudpleje er den dag i dag stadig ikke kommet med i det teknologiske stormløb, der sker i lande som Korea og Japan, og trods stigende priser, er kvaliteten ikke tilsvarende høj. Derfor vil vi gerne kunne tilbyde koreansk hudpleje, den såkaldte K-beauty, igennem vores webshop. Sidsel har personligt gennemgået hvert eneste produkt, vi har på hylderne, både for indhold og for dokumenterede effekter, og derfor vil du opleve, at vi måske ikke har alt, som du ser hos andre webshops. Det er et helt bevidst valg fra vores side, da vi kun ønsker produkter, som vi er overbeviste om, vil gøre en forskel for lige dig og din hud.

Fordele hos MIHO, gratis prøver, gratis fragt, gratis deluxe sample, gratis full size produkt

Fordele ved at shoppe hos MIHO

Vi elsker også gaver! Og det er grunden til, at vi lægger overraskelser med i alle ordrer. Hvad overraskelsen er, kommer an på ordrens størrelse, men som du kan se herunder, så følger der altid en overraskelse med, uanset om ordren er lille eller stor. Deluxe samples refererer til prøver, som ikke bare er til en enkelt gang og lidt ud over det sædvanlige. Det kunne fx være en ansigtsrens i en 30 ml udgave, perfekt til at rejse med. Full-size produkter er lige dét, som navnet antyder – gratis produkter i fuld størrelse! Vi kan ikke garantere dig, hvad du får, men vi lover at gøre os umage med at finde noget, som du bliver glad for – og så er overraskelsen også noget af dét, der gør at vi selv glæder os ekstra meget.

Bemærk at hvis du fortryder dit køb og returnerer din ordre uden at tilbagesende gaven, betragter vi ordren som en delvis returnering og forbeholder vi os ret til at fratrække gavens værdi i det tilbagebetalte beløb.

FØLG OS PÅ INSTAgram

Loading the next set of instagram posts...